skip to Main Content

Alles over
Q-Marketing Amsterdam

Wij zijn een marketing bureau die ondernemers helpt bij alle online vraagstukken. Zo bouwen wij websites, schrijven wij content en doen wij de marketing. Bij alles wat wij doen zorgen wij ervoor dat resultaten meetbaar zijn en behaald worden.
Van zzp’er tot MKB, zodra er hulp nodig is zijn wij er!

Wat doen wij voor jou?

Q-Marketing Amsterdam is ontstaan vanuit de gedachte dat het pas begint bij het hebben van een onderneming. Vanuit die basis begint het juist.
Van begin tot eind bieden wij oplossingen, al deze oplossingen zijn bedoeld om van jouw bedrijf een groter succes te maken.
Hoe bereik jij het beste jouw doelgroep? Hoe richt je jouw website optimaal in? Hoe werken online advertenties? Hoe maak je van een bezoeker een klant?
Wij hebben het antwoord op deze en meer vragen. Bekijk ook al onze diensten.
Neem gerust contact met ons op!

Voor wie zijn onze diensten

Dat is heel eenvoudig, onze producten en diensten zijn er voor iedereen. Of je nu een groothandel in tassen hebt of online telefoonwinkel. Onze marketing zal aantal aansluiten bij het bedrijf en de doelgroep.
De marketing van Q-Marketing wordt dus altijd speciaal samengesteld. Deze bestaat o.a. uit het maken van een website, Socialmedia advertising, SEA (zoekmachine advertenties), SEO (zoekmachine optimalisatie), banners maken en retargeting van je bezoekers.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Uitstekend geholpen met de marketing voor VoordeelMobiel.nl. Q-Marketing heeft de juist invulling  gegevens aan de SEA en Socialmedia strategie.

BabyMio is geholpen met de realisatie van de website. Erg blij mee!

Webshop en marketing hebben ze goed gedaan voor New Apparel. Kwamen afspraken na en omzet heeft aardige boost gekregen. Ik zou Q-Marketing dus zeker aanraden.

Charlie

Charlie

Owner - Founder
Menno

Menno

Owner - Founder

Opgericht door twee vrienden uit het marketingvak. Charlie is een echte designer en techneut. Menno is een marketing man in hart en nieren.

Laat je gegevens achter en we vertellen meer over ons!
Q-Marketing
Adres: World Fashion Centre
Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020 779 1486
E-mail: info@voordeelmobiel.nl
KVK nummer: 67324428
BTW nummer
Rekening nummer NL88RABO0314420576

Spontaan bezoek vinden wij enorm gezellig! Maar neem altijd eerst even contact op.

Back To Top