skip to Main Content
VoordeelMobiel.nl, De Telecom Vergelijker

De telefoon en sim only aanbieder geoptimaliseerd

Een telecom topper die alle grote providers in Nederland aanbiedt. Zij hebben altijd de goedkoopste Sim only aanbiedingen en beste telefoon en abonnement aanbiedingen.
Vergelijk Sim Only en telefoon met abonnement op VoordeelMobiel.nl.

Voor deze website heeft Q-marketing onder andere een Sim Only vergelijkingsmodule geïmplementeerd. En deze pagina volledige SEO technisch ingericht.
Als eerste is er onderzoek gedaan naar zoekwoorden en woordgroepen relevant aan Sim Only. Deze zijn in de teksten opgenomen en de meeste relevante headers (kopjes) zijn aangemaakt.
Zo is het voor de consument eenvoudig leesbaar en begrijpelijk, wat direct bijdraagt aan het aankoopgedrag. Maar ook de zoekmachines indexeren de pagina op deze manier goed.
Wat bijdraagt aan de vindbaarheid en de ranking. Met als resultaat meer organisch (niet betaalde) zoekverkeer.

VoordeelMobiel Sim Only vergelijker

VoordeelMobiel Sim Only vergelijker

 

 

 

 

 

 

 

 

De huisstijl en logo zijn tevens aangepast voor een frissere en hedendaagse uitstraling. En op de homepage is een ‘trustbox’ gecreëerd, zo weet een bezoeker direct waarom zij moeten kiezen voor VoordeelMobiel.nl.
De productpagina’s zijn voorzien van de meest gevraagde informatie. Zo worden er minder vragen gesteld en heeft de klant meer vertrouwen in de onderneming.

Dit alles heeft geresulteerd in een toename van omzet.

Back To Top