skip to Main Content
Een website..
is méér dan een digitale visitekaartje!

Website laten maken

Wil je een website bouwen of jouw website laten maken? Laat het aan ons over.
Wij doen het op een professionele manier, een website is namelijk meer dan informatie met wat plaatjes.
Bij ons is een compleet verzorgde website:

 • Altijd responsive, perfect zichtbaar op ieder apparaat
 • SEO geoptimaliseerd, goede vindbaarheid in zoekmachines
 • Gemaakt in WordPress voor eenvoudige onderhoud
 • Resultaten zijn altijd meetbaar, van verkopen tot omzetten
 • Optioneel: Webshop, eentje die je zelf kunt bijwerken
 • Optioneel: Marketing, voor die belangrijke extra boost

Website laten maken - Q-Marketing online marketing bureau Amsterdam

Complete websites

Een goede basis voor een website is van groot belang, wij doen complete webdesign.
Dat houdt in dat wij beginnen met het design, huistijl en logo. Gevolgd door de uitvoering en daarna alle denkbare optimalisaties.

Een WordPress website als basis

De basis van de website is vaak WordPress, een opensource software systeem. Een WordPress website biedt ons de mogelijkheid om een goedkope website voor jou te bouwen, die van zeer hoge kwaliteit is. Daarmee maken wij o.a. complete websites met veel pagina’s inclusief webshop. Maar een onepage website (één pagina) is natuurlijk ook mogelijk. Wat voor website jij ook zoekt, Q-Marketing Amsterdam biedt het aan.

Website bouwen (development)

Bij het bouwen van een website houden wij niet alleen rekening met het uiterlijk maar ook met het technische aspect, het onderhoudt, UX (user experience) en SEO vereisten (zoekmachine optimalisaties). Dat zorgt voor een prettige ervaring voor je bezoekers, een hoog aankoop percentage of verblijf op de website. Maar ook met vindbaarheid wordt rekening gehouden, je wil natuurlijk zo goed mogelijk in Google en Bing gevonden worden. Zoek je eigen producten en diensten maar eens op via Google, kom je niet in de resultaten voor dan is er veel winst te behalen!

Responsive website

Onze website zijn uiteraard responsive, dat houdt in dat de website op alle devices perfect werkt. Het maakt dus niet uit of iemand een desktop, tablet of mobiel gebruikt. De website schaalt naar het formaat van het gebruikte apparaat. Dit is niet alleen fijn voor bezoekers maar ook voor de zoekmachines. Een responsive website heeft namelijk positieve invloed op je positie bij zoekmachines.

Kosten voor een website

Wij snappen dat je het liefst prijzen ziet, maar omdat alle website uniek zijn is dat lastig. Uit ervaring weten wij uiteraard wat het ongeveer gaat kosten:

 • One-page website: € 800,-
 • Website tot 15 pagina: € 1.250.-
 • Website (15pagina’s + Webshop: €1.500 ,-

Vraag een vrijblijvende offerte voor jouw website aan. Neem gerust contact met ons op.

Webshop laten maken

Ook voor een goedkope webshop ben je bij ons aan het juist adres. Ook hiervoor gebruiken wij als basis WordPress, met als extensie WooCommerce. Dat is tevens een opensource product en is eenvoudig in beheer. Nadat wij alles hebben klaar gezet kun je zelfstandig producten toevoegen als je wil.
Wil je een website met veel producten, dat is geen probleem. Middels een XML feed, een bestand met al jouw producten is een website zo gevuld en bijgewerkt.

Kosten voor een webshop

De onderstaande bedragen zijn een indicatie, afhankelijk van de grote en specifieke wensen kunnen deze omhoog en omlaag.

 • One-page webshop: € 800,-
 • Website (15 pagina’s + Webshop: €1.500 ,-

Vraag een vrijblijvende offerte voor jouw website aan. Neem gerust contact met ons op.

Cursus WordPress

In Amsterdam bij ons kantoor bieden wij introductie cursussen voor WordPress aan. Tijdens deze introductie leer je de basis van WordPress en zorgen wij ervoor dat jij zelf aan de slag kunt met jouw website. Heb je interesse hebben in zo’n cursus neem dan contact met ons op. Vanwege de wisselende hoeveelheid aanvragen hebben wij geen vaste dagen, het beste kun je dus bellen of mailen.

Q-Marketing is een online marketing bureau dat is gevestigd in Amsterdam. Wij bieden diverse online diensten aan, bekijk ze aan de rechterkant. Of bekijk ons portfolio eens.

 

✓ Website bouwen Amsterdam ✓ Website bouwen ✓ Cursus WordPress ✓ Webdesign Amsterdam ✓ Website laten maken 

Back To Top